Praktijk Inkt 

voor psychotherapie


Kosten en vergoeding

 

We hanteren tijdens de behandeling een tarief van €95 per gesprek. Pas aan het eind van een behandeling zal duidelijk worden wat de werkelijke kosten voor de behandeling zijn (afhankelijk van diagnose en totale behandeltijd).

 

Kosten voor psychotherapie worden grotendeels vergoed door uw zorgverzekeraar.

We hebben geen contracten afgesloten met verzekeraars. Dit betekent dat u de kosten van de gesprekken in eerste instantie zelf dient te betalen. U kunt deze vervolgens aan het eind van de behandeling declareren bij uw zorgverzekeraar.

Bij een restitutiepolis worden de kosten doorgaans bijna 100% vergoed. Heeft u een naturapolis, dan zal de zorgverzekeraar een deel van de kosten vergoeden, variërend van 60 tot 80%.

tip omzetten naturapolis in restitutiepolis tip omzetten naturapolis in restitutiepolis

Het tarief voor onverzekerde zorg (zorg die niet voor vergoeding in aanmerking komt, zoals werk- en relatieproblemen) of behandeling zonder diagnose, bedraagt €95 per gesprek van 45 minuten (en 15 minuten indirecte tijd).

 

Voor een partnerrelatie- of gezinsgesprek van 75 minuten (15 minuten indirecte tijd) wordt €142,50 gerekend. 

 

We vragen je een afspraak minimaal 24 uur van tevoren af te zeggen (afspraken die op maandag vallen, uiterlijk op vrijdag).
Afspraken die korter van tevoren worden afgezegd, brengen we in rekening (die niet vergoed wordt door zorgverzekeraars).

 

Vragen? Neem gerust contact op.